Over ons

Onze waardes

Gipara Fitness is een merk van professionele fitnessaccessoires. Gipara Fitness is van top kwaliteit en heeft design en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Over ons
Ontwerp product
Product

GIPARA FITNESS

ACCESSOIRES MET KARAKTER

Onze missie is om de sportschoolhouders, trainers en individuele sporters te helpen hun doelen te bereiken. We helpen hen de resultaten te optimaliseren en het comfort van alledaagse oefeningen te verbeteren. Daarom is ons aanbod sinds de oprichting in 2015 gericht op het verbeteren van professionele accessoires.

We werken veel samen met sportclubs en trainers. Dankzij de toegang tot moderne technologie├źn en innovatieve oplossingen, leveren we producten met een modern design, hoge kwaliteit en functionaliteit. Waarbij gebruikersgemak en veiligheid gegarandeerd wordt.

GIPARA FITNESS

PROFESSIONELE SPORTACCESSOIRES

MODERN DESIGN
HOGE KWALITEIT
FUNCTIONEEL
DUURZAAM
BETROUWBAAR
VEILIG
COMFORTABEL

ACCESSOIRES

HOE WORDEN ZE GEMAAKT

Analyseren
Analyseren
We volgen de nieuwste trends nauwlettend. We onderzoeken en volgen de verwachtingen op van onze gebruikers. We begrijpen de behoefte van de sportclubs, trainers en de individuele sporters.
Ontwerp
Ontwerp
We gebruiken de nieuwste software en techniek. We combineren functionaliteit met design. We personaliseren onze producten en onze support service.
Gipara Fitness Nederland
Testen
Testen
We focussen ons op verkeersergonomie en veiligheid. We gebruiken de nieuwste technology voor effect monitoring. We ontwerpen ecologische producten/oplossingen.